Piaf Vinhandel

Velkommen til Piaf Vinhandel som erhvervskunde

Piaf Vinhandel leverer B2B på alle niveauer. Ansøg om kreditaftale i venstre bjælke efter endt behandling og godkendelse (2 arbejdsdage) kan der herefter bestilles direkte på hjemmesiden med efterfølgende fremsendelse af faktura. Er der ikke ansøgt sender vi naturligvis alle ordrer ved kreditkortbetaling. Gave- og logoløsninger er i sikre hænder. Udarbejdelse af individuelle løsninger til firmaet som adskiller sig fra de her på siden viste gennemføres i samarbejde med Piaf Vinhandel.

Gaveløsninger

Hos Piaf Vinhandel tilbyder vi et stort udvalg af vin –og gavekurve. VI kan skræddersy en gave efter ethvert ønske, men har også et stort udvalg af færdiglavede gaveløsninger.

 

Vingaver med eget logo

Vil I også gerne gøre jeres vingaver mere personlige? Vi tilbyder vingaver i trækasser med eget firmalogo påtrykt - ganske gratis ved bestilling af minimum 50 stk. Man skal ikke aftage samtlige 50 vingaver på én gang, men skal blot betragte det som et lager som man løbende kan trække af over en længere periode. For nærmere information kontakt Claus Thomsen på ct(at)piaf-vinhandel.dk eller telefon 8680 4640

 

Skræddersyede gaveløsninger

Vil I gerne give unikke gaver med et bestemt indhold, er vi altid interesserede i at gøre vores yderst for at opfylde de ønsker. Kontakt os for nærmere forespørgsler på ct(at)piaf-vinhandel.dk eller telefon 8680 4640 (Claus Thomsen)