Piaf Vinhandel

PIAF VINHANDEL NYHEDSBREV

Når Amarone til langt op over sokkeholderne´

 

Palazzo Delle Torre

Hvis man skal nævne ét vinland, der for tiden får folk til at lyse op, blive købelystne og skaber rødvinsappetit, så må det være Italien. Skal man så kategorisere og specificere den italienske vinefterspørgsel yderligere, må Amarone-vinene fra Veneto stå øverst på listen. Vi har i mange år kunnet tilbyde vine fra  toppruducenten Allegrini, som anses for en af de absolut bedste producenter i hele Veneto. Udover deres fremragende Amarone, producerer Allegrini også en vin kaldet Palazzo Delle Torre. Vi har haft denne vin gennem adskillige år, og anser den for en lille perle i vores store sortiment. Det er vores kunder heldigvis enige i, og mange har med årerne stiftet bekendtskab med den. Palazzo Delle Torre står for mange af vores kunder som et glimrende alternativ til en ægte Amarone, både grundet den sublime smag, men også som følge af en langt billigere pris, end de store Amaroner.        

 

 

Palazzo Della Torre er lavet på de to klassiske amarone-druer Corvina (70 %) og Rondinelle (25 %), og så er der et skvæt Sangiovese i (5 %). Vinen kan betegnes som en form for innovativ ripasso, eller en mini-Amarone. Det særlige, og dermed hemmeligheden bag succesen, ved netop denne vin er, at 30 % af druematerialet bliver tørret, fadlagrer i 15 måneder og tilbringer 7 måneder på flaske – altså en metode, der er fuldstændig den samme som de ægte Amaroner, blot en anelse kortere. De resterende 70 % af druematerialet bliver vinificeret ganske som en normal vin ville blive det, og blandes så med ”Amarone-materialet” inden vinen flaskes.
Denne unikke metode medfører toner af tørrede kirsebær, rosiner, dadler og brombær. Smagen er rund, fyldig og elegant. Der er en lang eftersmag af sødme og bær.
Robert parker udtaler ”endnu en gang viser Palazzo Della Torre sig som et af de allerbedste køb til prisen i Italien”.   

Piaf Vinhandel tilbyder nu denne fantastiske vin til en knivskarp pris ved køb af 6 stk.

 Pris pr. stk. 165 kr.
Pris ved køb af 6 stk. 134,95 kr. For bestilling tryk her

Så er du til Amarone-stilen, så snyd ikke dig selv for oplevelsen af dette italienske mesterværk.
Kig ind i Piaf Vinhandel, gør et godt køb og tag en kasse exceptionel god vin til pengene med…

 

 

 

Allegrini - Palazzo della Torre

"Mini Amarone". 30% Amarone, 100% i orden

v/6 stk. 134,95,-

Pris: DKK 165,00

Nygade 33 · 8600 Silkeborg · Tel. 8680 4640 · Send e-mail: mail(at)piaf-vinhandel.dk

Navervej 2 · 8600 Silkeborg · Tel. 8680 4620 · Send e-mail: nord(at)piaf-vinhandel.dk

www.piaf-vinhandel.dk · Aktiviter · Nyheder · Smagninger · Tilbud

For at afmelde eller redigere dine nyhedsbreve fra Piaf Vinhandel - klik her