Piaf Vinhandel

Piaf Vinhandel - Rom og Whisky klub

Årets første tilbud i Rom og Whisky klubben - og sikke en start...

Kære medlemmer her modtager I den første nyheds/tilbudsmail i Rom og Whisky klubben. Som det også fremgik af tidligere fremsendte materiale så vil vi udsende en mail hver måned, med et tilbud på henholdsvis en flaske rom og en flaske whisky. Det vil være muligt at komme ind og smage begge flasker på Nygade 33 i Silkeborg inden man køber.

Vedrørende bestilling, så er det pt. ikke muligt at købe produkterne online, men der vil være et link i annoncerne til en mailadresse hvor man kan reservere sin ordre, ellers er det naturligvis altid muligt at komme ind i butikken på Nygade og købe varerne.

Som et introtilbud tilbyder vi et gratis eksemplar af Rom & Whisky magasinet ved køb af to flasker. Magasinet kan naturligvis også erhverves på normal vis til en pris af kr. 60,-
Caol ila - Distillery No.2.

Destilleret: 1991 - flasket 28.03.2008

Cask No. 3898 (40 fl. tilbage)

Alc.: 56,7%

Denne whisky indgår i vores egen "Distilleryserie" - fade vi selv køber og får flasket i Skotland. Caol Ila destilleriet ligger tæt på byen Port Askaig på den nordøstligste side af Islay, med udsigt over sundet der adskiller øen fra isle of Jura. Caol Ila er en af de mindre kendte I.slay Malts, kun en lille del flakes til single malt. Fadet er hogshead.
Vandet kommer fra Loch Nam Ban der ligger på tørvet undergrund, malten kommer fra Port Ellen malteriet.
Farven afslører flotte gyldne nuancer med orange og reflekser og smagen byder ind med tørvede, tjærede og kraftigt røgede aroma´er sammen med mere sødmefulde æble- og frugtrige indtryk. Tilsættes et par dråber vand kommer disse rigtigt frem sammen med en markant duft af lynghonning.
Serge fra det anerkendte whiskysite http://www.whiskyfun.com/ giver dene Caol Ilas søsterfad 5 ud 5 stjerner, en klassifisering kun de færreste opnår.

Pris 575,- for bestilling klik her 

Nomalpris 699,-

Ved bestilling opgiv navn, at du er med i Rom og Whisly klubben samt om du ønsker at afhente i Nygade 33 eller på Navervej 2

 

Caroni - Trinidad Rum

Destilleret: 1997, flasket i 2011

Cask no. 45 (33 fl. tilbage)

Alc.: 40%

Mellem Guyana, Venezuela og Barbados ligger landet Trinidad og Tobago, der som antydet består af to øer, hvoraf Trinidad er den absolut største. Columbus satte sin fod på Trinidad i det 15. århundredes sidste år og øerne har siden da været under både spansk og britisk herredømme. I dag er landet en selvstændig republik med en stærk kultur - en kultur, der blandt andet har givet verden calypsoen!

Langs Trinidads gamle hovedfærdselsåre Southern Main Road lå destilleriet Caroni fra 1918 til det blev nedlagt i starten af det nye årtusind. Vi har været så heldige at få fat på nogle gamle fade med lagret rom fra destilleriets kældre - og dét er sager! Destilleriets lagrede rom er kraftfulde, tørre, velafbalancerede med træede og krydrede noter og lidt chokolade mod slutningen. Da destillriet er nedlagt er det i sagens natur ikke muligt at få mere rom derfra, derfor er disse flasker også nogle af de absolut sidste der findes på markedet

Caroni dist. 1997 er en rom med både muskler og friskhed og interessante noter af karamel, ingefær, ceder og lakrids, hvilket gør den spændende og kompleks.

Pris 425,- , for bestilling tryk her

Normalpris 550,-

Ved bestilling opgiv navn, at du er med i Rom og Whisly klubben samt om du ønsker at afhente i Nygade 33 eller på Navervej 2

Nyheder

Som et lille kuriosum kan det oplyses, at den dyreste whisky nogensinde solgt i Norden, blev solgt for 3 uger siden i Danmark. Det var en Balvenie 50 års jubilæums aftapning, der gik til den nette sum af kr. 233.000. Vi kan ikke helt følge med i det prisleje i Piaf, men kan dog til eventuelt interesserede tilbyde en 1968 Balvenie, aftappet i 2000, total produktion på 180 flasker, til den relativt beskedne pris á kr. 10.000,-.

 

Vi har netop fået opdateres vores romudvalg, så vi nu kantilbyde 28 forskellige proucenter og aftapninger. Af de lidt mere utraditionelle aftapninger har vi nu fået Opthimus i en 25 års udgave der er lagret på gamle malt-whisky fade. Hvis man gerne vil prøve kræfter med tør rom, har vi nu fået 4 forskellige Agricoletyper på hylden, blandt andet Reimonenq fra Guadelope. Agricole rum er lavet på mosten fra sukkerrørerne mod normalt melasse, hvilket udmønter sig í en væsentlig tørrer og lidt mere krydret rom - man kan nærmest beskrive stilen mere i retning af cognac/whisky frem for den mere klassiske søde rom.

 

På whiskysiden har vi netop modtaget en sending fra Adelphi. Vi har som tidligere nævnt smagning med Adelphi den 6. marts, og de whisky´er vi skal smage er allerede nu til salg i butikken, hvis man skulle have lyst til at tyvstarte. 

Nygade 33 · 8600 Silkeborg · Tel. 8680 4640 · Send e-mail: mail(at)piaf-vinhandel.dk

Navervej 2 · 8600 Silkeborg · Tel. 8680 4620 · Send e-mail: nord(at)piaf-vinhandel.dk

www.piaf-vinhandel.dk · Aktiviter · Nyheder · Smagninger · Tilbud

For at afmelde eller redigere dine nyhedsbreve fra Piaf Vinhandel - klik her