Piaf Vinhandel
SPANSK TEMPRANILLO FRA RIOJA

RIOJA ALTA: Daniel Puras er blevet født i blandt vine og kældre og derfor overtaget al hans forfædres viden. Han har adskillige grader i vinavl i det henseende, at han altid har ønsket at dyrke familiens vinmarker videre på den mest naturlige måde og kun ved brugen af begrænsede naturvenlige produkter. Hans vine har altid været betragtet blandt de bedste i området.

Han praktiserer en meget seriøst vinavl med stor fokus på kvalitet, udbytte og respekt for naturen.

Puras ejer 11 hektar vinmarker, som er beliggende i Briones i Rioja Alta. De ældste vinstokke har en alder på 60 år, mens de seneste er blevet plantet i mellem 1985-1990.

Vinstokkene er placeret i 450 meters højde i Valpierre og takket være kalksten og lerjord er dræningen optimal. Vinstokkene består udelukkende af Tempranillo druer.

Cantiga tempranillo har været under en lang maceration og lagret fem måneder på franske og amerikanske egetræsfade med en alder på tre år.

Vinen har en flot rubinrød farve. Dens frugtagtige og blomstrende aromaer af hindbær og violer er forstærket af den mineralske jordbund. Balancen opvejes af ristede og krydrede aromaer med hasselnødder, kaffe og peber fra lagringstiden på fadet. Utrolig lang tid for en ung vin.

- KOM OG SMAG I PIAF VINHANDEL !Kommende aktiviteter i Piaf Vinhandel

Nye smagninger i kalenderen..

- Italiensk vinsmagning, Romsmagning, Whiskysmagning

Tjek - http://www.piaf-vinhandel.dk/arrangement/


 


For at afmelde eller redigere dine nyhedsbreve fra Piaf Vinhandel - klik her

Nygade 33 · 8600 Silkeborg · Tlf: 8680 4640 · Fax: 8680 4640 · www.piaf-vinhandel.dk · Send e-mail: Klik her