Piaf Vinhandel
Michel Couvreur Overaged Pure Malt

Michel Couvreur Overaged Pure Malt

Michel Couvreur er intet mindre end en levende legende. Den originale og altid ulasteligt klædte belgier har aldrig i hele sit liv lånt så meget som en franc eller en euro. "Det er tiden der modner den gode whisky - og den kan man ikke få på kredit", siger han.

Couvreur sværger til det man kalder „fresh filling“. Derfor finder han selv sine sherryfade i Jerez, og fragter dem - med sherry - til sine kældre. Maltwhiskyen opkøber Couvreur hos destillerierne i Skotland, og kun de absolut bedste fade. Efter 4 års lagring i Skotland må spiritussen kaldes whisky, og den fragtes til modningskældrene i Bouze les Beaune hvor den omhældes på sherryfade. Selv siger han, at fresh filling giver en whisky på 4-5 år karakter som en 30 års whisky, der har lagret på brugte fade.

Denne pure malt er sammestukket af hele 54 forskellige single malts, der har lagret mellem 12 og 27 år på fad. Whiskyen er hverken koldstabiliseret eller filtreret. Duften er kompleks og domineres af tørrede blomster, tobak, sherry, og mandel. Whiskyen har masser af power, og en stor, lang og frugtrig smag.

 

Pris: 549,95

stk.  
[ Læg i kurv ]