Piaf Vinhandel
Porta Cabernet Sauvignon Reserva, Aconcagua 2012

Porta Cabernet Sauvignon Reserva, Aconcagua 2012

Viña Porta har eksisteret siden 1954 men det var først i 1991 at de begyndte at aftappe under egen etiket. Siden er det gået stærkt. Rigtig stærkt. Porta producerer i dag et bredt sortiment af både rødvine og hvidvine fra markbesiddelser i alle Chiles vigtige vinområder fra Aconcagua i nord til Bío-Bío i syd.

Viña Porta er blandt Chile’s mest nyskabende vinproducenter, og står som hovedkraft for den nye generation af terroir vine i Chile. Grundidéen hos vinmager Ana Lorena Salomó er at lave vine, der afspejler hver enkelt drues udtryk i de forskellige markområder i Chile.

Cabernet Sauvignon druerne er gæret på rustfri ståltanke i op til 15 dage. Vinen gennemgår derefter en lang maceration på drueskindet for at trække optimal koncentration og farve ud af druerne. Efterfølgende lagrer 80% af Porta Cabernet Sauvignon Reserve på franske fade i seks måneder. Alt i alt giver dette en helt igennem enestående tæthed og koncentration, der med sin umiddelbare og nuancerede frugt ikke kan undgå at imponere.

  • Guldmedalje ved Japan Wine Challenge 2008
  • Best Value Trophy ved Japan Wine Challenge 2008
  • Sølvmedalje ved Selections Mondiales des Vins i Canada 2008

Pris v/12 stk.: 89,95

Pris: 114,95

stk.  
[ Læg i kurv ]